בוחרים קייטרינג לבר מצווה

המרכיב הכלכלי העיקרי בכל אירוע הינו האוכל, ויש לכך סיבה טובה. אמנם לא כל האורחים מגיעים כדי לאכול, אבל כל אורח מצפה שתמורת הצ'ק אותו הוא מפקיר בידי המשפחה הוא יקבל לפחות ארוחת ערב טובה, אם לא ארוחת גורמה יוקרתית

כל כך הרבה בחירות והחלטות צריך לעשות לפני בר המצווה. איזה תקליטן לבחור, כמה פרחים יהיו על כל שולחן, איזה עיצוב נבחר לקירות, האם נביא מצלמת רחף או נסתפק בסטילס ועוד ועוד. אבל ההחלטה הקשה ביותר וגם הארוכה ביותר היא איזה אוכל נגיש לאורחינו אניני הטעם.

המרכיב הכלכלי העיקרי בכל אירוע הינו האוכל, ויש לכך סיבה טובה. אמנם לא כל האורחים מגיעים כדי לאכול, אבל כל אורח מצפה שתמורת הצ'ק אותו הוא מפקיר בידי המשפחה הוא יקבל לפחות ארוחת ערב טובה, אם לא ארוחת גורמה יוקרתית. עוד לא נשמע שהאורחים שיבחו לאחר בר המצווה את הצלם או התקליטן, אולם על האוכל לכל אחד יש מה להגיד.

אז מה עדיף? מלצר חגיגי ומהודר או בופה מעוצב ויפה? ואולי בכלל לשלב בין שניהם ולהגיש לשולחן את המנה הראשונה אבל את המנה העיקרית והקינוח להגיש בשיטת הבופה? האם הכל צריך להיות כשר ואיך יודעים אם המחיר מתאים?

מבחינת סגנון האוכל שיוגש אפשר לבחור בין מסעדה בירושלים הקרובה לכותל במידה ואתם חוגגים בירושלים לבין קייטרינג לבר מצווה בירושלים. אם אתם בוחרים לחגוג באולם אז מבחינת חברות הקייטרינג, אפשר לבחור בקייטרינג של האולם או בקייטרינג חיצוני (אם האולם מאפשר זאת). במקומות רבים לא "מכריחים" לבחור קייטרינג מסויים, אולם נותנים רשימת מומלצים מהם ניתן לבחור. בכל מקרה, כדאי מאד לבדוק לפחות 3-4 חברות המספקות שירותי קייטרינג בירושלים ואחרי שמגיעים למועדפת ביותר להגיע למבחן הטעימות.

כל צורות ההגשה

* הצורה הנפוצה והקלה יותר היא ההגשה המסורתית UP Service. בהגשה זו המלצר מגיע אל האורחים עם מגשים מגוונים ועל פי בחירת האורח יגיש את האוכל, את השתיה ואף יפנה את הצלחות.

* בהגשה האמריקאית, המלצר מקבל את הצלחת מסודרת מהמטבח עם המנה העיקרית, התוספות, כאשר הצלחת חגיגית ומקושטת. אולמות אירועים בירושלים

* הבופה - אינו כולל שירות מלצרים אלא שירות עצמי בו כל אורח ניגש ובעצמו בוחר את המנות. המזנונים מסודרים על פי סוגי המנות ומעוצבים באופן חגיגי ויפה.

* בהגשה המשולבת המנות הראשונות והקינוחים מסודרים באופן המתאים והחגיגי במזנונים ואילו המנות העיקריות מוגשות באופן אישי לשולחן.

שיטת ההגשה היא שיטה נוחה מאד, אך היא גם יקרה יותר ומצריכה מלצרים נוספים.
המנה אמנם מעוצבת ומקושטת והאורח מקבל יחס אישי אשר אינו מצריך ממנו אפילו לקום מהכסא, אך לא כל האורחים ירגישו בנוח לבקש תוספות, בעוד שבשיטת הבופה האורח יצטרך לקום על מנת לקבל את המנה ולארגן לעצמו צלחת, כמובן שהמנה תהיה פחות מעוצבת אך הוא ירגיש בנוח לקחת תוספות על פי רצונו.
חסרון בולט בשיטת הבופה היא שהאורחים המבוגרים לא יאהבו להדחק בין החבר'ה הצעירים באירוע.

ותחשבו גם על זה...

* התחשבו באורחים, התאימו קייטרינג מיוחד לטעמם ולסגנון האוכל אותו הם אוהבים.
* לבדוק האם תעודת הכשרות אשר בעל הקייטרינג/אולם מחזיק תואמת לדרישותיכם ולדרישות האורחים. זכרו כי יש דרגות כשרות ובמידה ובין האורחים ישנם חרדים או דתיים שומרי מסורת באופן אדוק רצוי להקפיד על רמת הכשרות. ישנן הרבה חברות קייטרינג אשר אינן כשרות וצריך לוודא עם הרב על מנת שלא ייווצרו בעיות.

* במידה וישנם אורחים צמחוניים, או אורחים הנאלצים לשמור על רמת הסוכר ו/או הכולסטרול דאגו לא להשאיר אותם מקופחים ולסכם עם שירות הקייטרינג מראש על המנות המתאימות.

* האם סוג הכלים שהקייטרינג מספק הינו מרשים ויפה או סטנדרטי ואף חד פעמי.

* חשוב לדעת את מספר המלצרים המשרתים את האורחים. מלצר לכל 10 אורחים זה בסדר, כאשר האופציה הבסיסית של מלצר לכל 15-20 סועדים היא לא מספקת.

* אחרון חביב וחשוב ביותר - מחיר המנות. דאגו לקבל חבילה שתכלול גם את המנות, גם את הכלים וגם את המלצרים. כל הזמנה בנפרד של הפריטים עלולה להצליח פחות ואף לעלות יותר.

אינדקס מדיה - פתרונות שיווק מתקדמים לעסק שלך

בוא נתחיל >>

קידום ממומן בגוגל

רוצה להיות ראשון בגוגל כאן ועכשיו?
קידום ממומן בגוגל הוא הדבר בשבילך.
אתה תקבע את המילים והתקציב ואנו נדאג
למקום הראשון בתוצאות גוגל. בהתחייבות

בוא נתחיל >>
תהליך העבודה ולקוחות נבחרים >>

קידום אורגני בגוגל

צוות המומחים שלנו רק מחכה להצעיד
את העסק שלך צעד קדימה ולהביא
אותך להיות בדף הראשון בגוגל בביטויים
הרלוונטים. ראשון בגוגל = לקוחות חדשים

תהליך העבודה ולקוחות נבחרים >>
מידע נוסף אתרים לדוגמא >>

בניית אתרים וחנויות

בניית אתרים רספונסיבים מותאמים
לכל סוגי המסכים, לטלפון ולגוגל,
כולל דומיין, מערכת ניהול אתרים
ועיצוב מרהיב ואישי לכל אתר

מידע נוסף אתרים לדוגמא >>